Glass Pavilion Library In The Woods

GlassPavillion1

Hockessin Public Libraryikon.5 architects, New Castle, United States

A physical restriction on a building site can lead to interesting design. Delaware-basedikon.5.architects were faced with a challenge when designing an addition for the children’s book section of the Hockessin Public Library. Due to unavoidable constraints on the north, east, and west sides of the library, the only option for extension was south, into a 100-year flood plain.

Continue reading the article here.

GlassPavillion

Hockessin Public Libraryikon.5 architects, New Castle, United States

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s